Összevont rendőrségi akció volt Nagykátán

A Nagykátai Rendőrkapitányság illetékességi területén – 2014. október 17-én – megtartott akció célja a vagyon elleni bűncselekmények megelőzése, az őszi-téli időszakban jellemző falopások felderítése és visszaszorítása, a tettesek azonosítása és elfogása, valamint a közúti közlekedés biztonságosabbá tétele volt.

A rendőrök a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adóigazgatóság munkatársaival közösen ellenőrizték a legális és illegális színesfém átvevő helyeket. Munkájukat erdészek és vadászok is segítették.

Az ellenőrzésben résztvevők 10 személy ellen szabálysértési feljelentést tettek, 8 esetben helyszíni bírságot szabtak ki. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai összesen 4 telephelyet ellenőriztek és több esetben találtak szabálytalanságot, melyek vonatkozásában a későbbiekben eljárást indítanak.

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Akkor legközelebb jöjjenek Drogellenőrzést is tartani a sok drogos és drogterjesztő között! Lenne fogás rendesen! Csak az a baj, hogy ez a probléma rendszerint a szőnyeg alá van söpörve, úgy mint ha nem is lenne!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here