Ők a megye legjobbjai

Balesethelyszínelők versenyeztek Gödöllőn.

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2017. augusztus 30-án – Gödöllőn – rendezte meg a Balesethelyszínelő Verseny megyei döntőjét, amelyen a megye 13 rendőrkapitánysága és az Autópálya Alosztályok munkatársai is képviseltették magukat.

A versenyzőknek  először KRESZ és szakmai elméleti tudásukról kellett számot adniuk, majd ezt követően hét gyakorlati helyszínen bizonyíthattak. A gyakorlati végrehajtás során a balesethelyszínelési feladatokon túl migrációs, intézkedéstaktikai, vezetéstechnikai és elsősegélynyújtási  feladatokat is kaptak a résztvevők.

A megnyitón Dr. Fekete Csaba r.  dandártábornok megyei rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte a helyszínelőket és kiemelte munkájuk fontosságát is.

A 2017-es megyei döntőn Jónás Zsolt r. törzsőrmester, az Érdi Rendőrkapitányság munkatársa bizonyult a legjobbnak. A dobogó második fokára Szatmári András r. főtörzsőrmester állhatott fel, aki Nagykőrösről érkezett. A harmadik helyezett a Nagykátai Rendőrkapitányság helyszínelője, Horváth Tamás r. főtörzsőrmester lett.

Az országos megmérettetésen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot a mai döntő első két helyezettje képviseli.

MEGOSZTÁS