Nem volt kerékpárja, ezért eltulajdonítottak egyet

A Nagykátai Rendőrkapitányságra 2015. augusztus 12-én a hajnali órákban érkezett bejelentés egy szentmártonkátai benzinkútról, miszerint a töltőállomás területéről két ismeretlen személy eltulajdonította az egyik alkalmazott kerékpárját.

A helyszínre induló rendőrök – a beszerzett adatok alapján – útközben intézkedés alá vontak két kerékpárral közlekedő férfit, akik elismerték, hogy az egyik biciklit a benzinkútról tulajdonították el nem sokkal korábban.

O. Norbert 25 éves nagykátai lakost és 17 éves társát a járőrök elfogták, majd a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A bűncselekmény elkövetését elismerték és elmondták, hogy a kerékpárt azért tulajdonították el, mert csak egyiküknek volt biciklije.

A két férfi ellen a további eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. A kerékpárt a rendőrök visszaadták a sértett részére.

MEGOSZTÁS

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az autót sem hagyjuk kitárt ajtókkal, benne a kulccsal éjszakára, hogy csak be kelljen ülni és elvinni. A kerékpárt is le kell zárni mert előfordulhat, hogy ráülnek és elviszik…. nálunk, gazdagabb országokban is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here