Nem lesz Nagykátán és környékén menekülttábor

A minden alapot nélkülöző pletykáknak elég sokan felültek egy rémhírterjesztő facebook oldalnak hála, miszerint a nagykátai Tescoból illetve a tápiószecsői laktanyából ideiglenes menekülttábort hoznának létre. Csanádi Gábor (Jobbik) nyílt levelére Czerván György (Fidesz) szinten nyílt levélben reagált, melyben határozottan cáfolta ezt.

“A kormány nem tervezi migránsok elhelyezését Pest megyében. Minden alapot nélkülöz az a híresztelés, miszerint Pest megye bármely településén migránsokat helyeznének el.
A rosszindulatú hangulatkeltés a lakosság megtévesztését szolgálja, célja kizárólag politikai haszonszerzés. A magyar kormány és a parlament hónapok óta intézkedések sorozatát hozza a magyar és az európai polgárok védelme érdekében.
Ez is jól mutatja, hogy nem csak az Európai Unióban, hanem Magyarországon is vannak olyanok, akik felelőtlenül, rémhírterjesztéssel nehezítik ennek a rendkívül komoly helyzetnek a megoldását.” írta Czerván György saját facebook oldalán.

MEGOSZTÁS

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Amit a fidedzes C. György mond, annak mindig az ellentétje az igaz! Amikor mozog a szája, akkor hazudik. Nagykáta pedig igenis tranzitútvonal. A Bp-NAGYKÁTA-Újszász-Szolnok útvonalon is utaznak illegális bevándorlók!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here