Nem küldte a kifizetett fűkaszát

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13060/2135/2014. bűnügyi számon csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy tápiósági férfi 2014. december 4-én tett feljelentést a Nagykátai Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki az egyik internetes oldalon egy motoros fűkaszát hirdetett megvételre.

A férfi a hirdetésben megadott telefonszámon felvette a kapcsolatot a hirdetővel, aki közölte a sértettel, hogy utaljon el neki 55 ezer forintot az általa megadott bankszámlaszámra és ő a pénz megérkezését követően postán elküldi a fűkaszát.

A sértett a vételár elutalását követően még beszélt a hirdetővel, majd ezután az ismeretlen tettes telefonon már nem volt elérhető, a csomagot pedig nem küldte el. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen tettes az átutalt készpénzt – 2014. december 8-án – Tatabányán vette fel.

A csalás elkövetőjéről a bankautomata fényképfelvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható ismeretlen tettest felismeri vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Nagykátai Rendőrkapitányságot a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

20150306085210

MEGOSZTÁS

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igazan nem ertem miert nem a szamla tulajdonost veszik elo es halgatjak ki,es miert egy telen,este napszemuveget viselo idiotat probalnak megtalalni egy egy hasznalhatatlan foto alapjan….az meg kulon vicc hogy az ezer milliardokkal gazdalkodo bankok meg mindig nem tudnak egy filleres hd kamerat rakni egy ilyen fontos masinaba…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here