Néhány órán belül lebuktak

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves és egy 15 éves nagykátai fiú ellen.

A nagykátai temető gondnoka 2015. július 14-én tett feljelentést a Nagykátai Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki a déli órákban a temető területén lévő tárolóból eltulajdonított egy motoros fűkaszát, annak tartozékait, valamint 5 liter benzint. A feljelentő elmondta a rendőröknek, hogy a fűkaszával reggel még dolgoztak, majd azt ebédidőben elzárták és akkor észlelték a bűncselekmény elkövetését, amikor folytatni akarták a munkát.

A feljelentést követően a nagykátai rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását, melynek eredményeként azonosították a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves és 15 éves helyi fiatalokat. A két fiút a rendőrök néhány órával később a város egyik utcájában elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A kihallgatás során a két fiatalkorú elismerte a bűncselekmény elkövetését és vallomásuk alapján a rendőrök a fűkaszát egy használtcikk kereskedésben megtalálták, majd lefoglalták.

A fiatalok ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Higgye el nem vagyok orgazda!!!!Mivel hozzám hozták be a cuccot,de amennyiben kételkedik ez ügyben állok elébe egy esetleges…..Azért a jegyzőkönyvet amit a rendőrség felvett,azt ugye el kellene olvasni,mielőtt ítélkezés folyik,illetve rágalmazás.Az elkövetőkről fotókat készítettem,stb…Tudja mit nem akarok magyarázkodni…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here