Négyéves kora óta zaklatta kislányát a Tápiógyörgyei nevelőapa

Eleinte csak azt hazudta a pornófilmekről, hogy azok mesefilmek, majd iskoláskorában már fizikailag is molesztálta – írja a Blikk.
A férfi négy hónapos kora óta nevelte a kislányt, ám a gyereknek fogalma sem volt róla, hogy a férfi nem az édesapja. Soha nem árulták ezt el neki, édesanyja sem akarta elmondani a gyereknek, hogy nem N. Sándor az igazi apa. A férfi először akkor vetett szemet a kislányra, amikor az négyéves lett – derül ki a Blikk cikkéből.

A perverz férfi szexfilmeket nézetett a pici lánnyal, bemesélve neki, hogy azok mesefilmek. A kislány gyakorlatilag ezeken nőtt fel. Amikor a gyerek második osztályos lett, N. Sándor már nem elégedett meg a közös tévézéssel. A pornófilmek alatt már fogdosta is a lányt, csókolgatta és nyalogatta a kisgyereket. A férfinak ez sem volt elég, egy idő után továbblépett: gyakran együtt fürdött a kislánnyal, s arra kényszerítette, hogy közben a nemi szervét húzogassa, simogassa, sőt szájjal is kielégítse őt.A bíróságon a férfi hiába próbált tagadni, az időközben felnőtt kislány igen részletesen elmondta zaklatásának történetét, s a többi tanú is N. Sándor ellen vallott. Hat év börtönt kapott első fokon, ami ellen fellebbezett, az ítélőtábla azonban most úgy döntött, helybenhagyja a korábbi büntetést.

MEGOSZTÁS

13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Életfogytiglan kéne neki, hogy élete végéig emlékezzen a szörnyűségre, ha őt kínozzák a börtönben!

  2. Mi az a 6 év?? Nem azért de lassan többet adnak ha ellopsz egy túrórudit… Szerintem itt alapjáraton 15évtől kellene kezdeni az ítélkezést.. Jó magaviselet ellenében, esetleg az utolsó 2-3 hétben nem kéne annyi szappanért lehajolni…

  3. Azt írják többek közt, hogy a "többi tanú is ellene vádaskodott" . Akik tudtak erről ezek szerint, azok miért hallgattak idáigÍ? És a kislány anyja? Hát ezt még olvasni is borzalom. Az ilyen embernek nem nevezhető genetikai hulladékot nem csak 6 évre kellene lecsukni.

  4. Egyetértek az előttem szólókkal…simán kasztráltatnám,ő tönkretett egy kislányt egy életre,ez a legkevesebb,nem hat év…röhelyes,meg akik a tanúk,akik tudtak erről és nem léptek azonnal…na azoknak is járna a börtön,bűn pártolásként…undorító…de az nem baj amit az a kislány szenvedett négy éves kora óta…őt ki kímélte meg…

  5. Semmi börtön! Főleg nem 6 év! Szeltenként NEM EGYSZERRE levágnám neki,és mindig gondossan besózni a sebet hogy el ne vérezzen.Csak annyit hagyni hogy ne pisilje le a budi szélét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here