Napok óta nem látták!

A tápiószecsői körzeti megbízott magatehetetlen állapotban talált rá fűtetlen lakásában az idős asszonyra.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Tápiószecsői Rendőrőrs körzeti megbízottja 2015. november 5-én 16 óra körüli időben állampolgári bejelentést követően jelent meg egy szentmártonkátai háznál. A bejelentő a helyszínen elmondta a rendőrnek, hogy a lakásban élő idős asszonyt napok óta nem látta és hiába van kulcsa a házhoz, nem tud bejutni. Ezt követően a körzeti megbízott – miután többször kopogott – benyomta az ajtót, mivel feltételezni lehetett, hogy a 70 éves néni a házban van és bajba jutott.

A rendőr az asszonyt – az áram és fűtés nélküli lakásban – az ágyban fekve találta meg. A néni elmondta a körzeti megbízottnak, hogy napokkal ezelőtt elesett és azóta nem tud lábra állni, valamint a hideg lakásban teljesen kihűlt.

A rendőr értesítette a mentőszolgálat munkatársait, akik a nénit kórházba szállították.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

  1. Sok hasonló esettel találkozunk az idős-ellátásban, de sok év óta létezik térségünkben a Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtás, amit a nagykátai Gondozási Központ biztosít csupán havi 1500 ft-ért! A nap 24 órájában egy karórás hívógomb segítségével biztonságban tudhatják magukat időseink! Tel: 440-304. Szécsiné F. Márta

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here