Monitortisztítás közben robbant fel egy férfi Tápióbicskén

Egy könnyűszerkezetes ház szobájában akarta megtisztítani a számítógépe monitorát egy férfi Tápióbicskén hétfőn délután. Valamilyen spray-t használt, azonban túl sokat fújt ki belőle, ráadásul a működő gázkonvektor közelében. Az elegy a hő hatására berobbant.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az Origónak azt mondta, hogy a detonáció akkora volt, hogy az épület teteje megemelkedett. Jelenleg egy ácsot várnak a helyszínre, aki megállapítja, hogy mekkora a kár, és hogy javítható-e a megrongálódott tető. A férfi könnyebben sérült meg.

Forrás: origo.hu

MEGOSZTÁS

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Javaslom,hogy minél előbb javítsák a cikket,mert valótlan információkat tartalmaz. Például az a "valamilyen spray" egy számítógépes szaküzletben vásárolt erre a célra kifejlesztett, sűrített levegőként árult spray volt,ami rendeltetésszerű használat mellett okozott robbanást,ráadásul a katasztrófavédelem és gázszerelő szakember is megállapította,hogy a konvektoros fűtési rendszernek nem volt köze a robbanáshoz ugyanis zárt égésterű a szerkezet és a robbanás iránya is ezt támasztja alá. A többi valótlan információra nem is térnék ki,amennyiben nem korrigálják az igazságnak megfelelően a cikket,úgy egy ügyvéd fog eljárni az ügyben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here