Mentősökre támadt

A tápiószecsői rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 54 éves férfit.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. január 29-én éjfél után nem sokkal érkezett bejelentés arról, hogy egy tápiószecsői ingatlannál egy férfi az Országos Mentőszolgálat munkatársaira támadt.

A Tápiószecsői Rendőrőrs járőrei rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol a mentősök elmondták, hogy egy férfi egészségügyi ellátására érkeztek a házhoz, azonban ő a lakásban egy fejszét vett magához és támadó szándékkal feléjük indult. A sértettek azonnal távoztak az épületből, azonban a férfi utánuk ment és a fejszével megrongálta a mentőautó karosszériáját illetve betörte a jobb hátsó ablaküvegét. Személyi sérülés az eset kapcsán nem történt.

A rendőrök a lakásban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. János 54 éves tápiószecsői lakost, akit a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállítottak. Az 54 éves férfi kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

20162901101936 20162901101938

20162901101937

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here