Mentősök és rendőrök együtt járták a tanyákat Nagykáta környékén

Az AMS mentőszolgálat három munkatársa kísérte el 2015. február 8-án Fejős János r. főtörzszászlóst, aki a Nagykáta környékén lévő tanyákon élő embereket kereste fel és nyújtott nekik segítséget. A csapat összesen 9 tanyán járt, melyeken a mentősök 14 személyt vizsgáltak meg.

Egy Tápiógyörgyén lévő ingatlan 82 éves lakóját kórházba szállították, mivel elmondása szerint 2015. február 7-én ismeretlen személyek egy fadarabbal megütötték az arcát. A férfi a jobb szeme felett szenvedett sérülést.

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tisztelettel köszönjük!Szeretnék egy pár szót mondani erről az akcióról…Először is ez az akció sorozat a Nagykátai Rendőrkapitányság, AMS Speciális Mentési Csoport,MH.Egészségügyi Központ,és Tápióbicske polgármestere.Üzemanyaggal támogat a LEXCOM Ez az akció teljesen ingyenes,nem kerül senkinek semmibe.Szigorúan egyenruhában és kék lámpás gépjárművekkel csináljuk.Rendőr nélkül sosem megyünk, tehát amennyiben valaki ilyet tapasztal hogy csak sima eü és nem egyenruhások,abban az esetben azonnal hívják a 112-öt. Ezt azért írom így ki,sajnos a sok jóban előfordul a rossz.Természetesen megyünk mindig,tervezzük iskolák ovódák bejárását is.Köszönjük a bizalmat.Tisztelettel:Ursinyi Krisztián csoportvezető

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here