Megye I.: sajnos nem sikerült a bravúr Vecsésen

Szombat délután a Vecsés otthonában lépett pályára “megye-egyes” alakulatunk, ahol jó játékunk ellenére sajnálatos módon érvényesült a papírforma és vereséget szenvedtünk.

A találkozót nagy elánnal kezdtük, rögtön a 4. percben egy támadás után Szalkait a 16-oson belül buktatták, a játékvezető le is fújta az esetet. Mindenki azt hitte, beleértve a hazai kispadot is, hogy büntetőre kerül sor, ám a legnagyobb megdöbbenésünkre szabadrúgás kifelé és Szalkai kapott sárgát műesés okán…

Igazán jól játszottunk, az 53. percben aztán 4 támadónk vitte egy védőre a labdát, de hibáztunk. A befejezés nem sikerült, ráadásul az ellenfél lekontrázott bennünket és ők már nem hibáztak, 1–0 oda. Sajnos az egyenlítés nem sikerült, így pont nélkül kellett hazatérnünk.

Folytatás egy hét múlva, hazai pályán, amikor is a Gödöllő SK csapatát fogadjuk.

Pest megyei I. osztály 

10. forduló

Vecsés – Nagykáta 1–0 (0–0) 

Vecsés, 150 néző. Vezette: Szalai Z. (Volentics E. J., Porkoláb F.)
VECSÉS FC: Gendur II L. – Dombai D. (Sziklási G., 73. p.), Csiszár R., Novák A., Radnai Gy. – Tell T., Monlár Z., Czimmermann P. (Péter-Szabó T., 53. p.), Salem R. – Kiss K., Piros G. (Ponczok Cs. 53. p.). Edző: Gendur I László.
NAGYKÁTA SE: Rézsó P. 7 – Balogh I. 6 (Mányi Zs.0, 74. p.), Komonyi Gy. 7, Lovasi B. 6, Czakó II N. 5 – Draskóczi P. 5, Németh N. 5 (Lakatos L. 0, 79. p.), Kiss Á. 6, Kiss K. 6 – Szalkai P. 5, Mányi D. 5. Edző: Tóth Imre.
GÓL: Csiszár R.
SÁRGA LAP: Salem R., Kiss K., ill. Lovasi B., Szalkai P.
TÓTH IMRE: – Szalai sporttárs mérkőzésein az elmúlt egy évben rendszeresen hendikeppel indulunk. Mindenkit meglepett, hogy egy megítélt tizenegyes műesés címén sárga lappá változott. Ez döntően befolyásolta a mérkőzést egy nagyon jó erőkből álló Vecsés ellen. A kapott gólunk előtt 4 az 1-ben vezettük a labdát az ellenfél kapujára. Természetesen ez semmit sem von le az igen erős Vecsés érdemeiből.

MEGOSZTÁS