Megye I.: alulmaradtunk a harcban Maglódon

Szombat délután egy hónapon belül másodszor csaptunk össze a Maglód együttesével. Míg legutóbb a kupában mi örülhettünk (3–0), ezúttal mi voltunk a szomorúak, 1–0-s vereséget szenvedtünk.

A találkozón végig óriási mezőnyfölényben futballoztunk, de a sorsunk már igen korán eldőlt. Már az 5. percben egy oldalról bejövő felpörgött a labda a kapu előtti kavarodás után bepattan. 1-0.

Ellenfelünk innentől kezdve kontrára rendezkedett be és mindent elkövetett, hogy tördelje játékunkat, ráadásul sokszor szabálytalanul is. Árulkodó, hogy a Maglód „játékát” 7 sárga kártyával is „jutalmazta” a játékvezető. Futballistáink ne mtudtak alkalmazkodni a körülményekhez, így sajnos a pontszerzés ezúttal elmaradt.

Sok idő azonban nincs a pihenésre, hiszen szerdán a Magyar Kupa főtábláján vár ránk a Szigetszentmiklós NB III-as együttese.

Pest megyei I. osztály

6. forduló

Maglód – Nagykáta 1-0 (1-0)

Maglód, 100 néző. Vezette: Fromm G. (Berki A., Gyikó T.)
MAGLÓDI TC: Retezi K. – Molnár O., Szirtesi A., Pápai D., Albirt M. – Horváth G. (Vincze L. 0, 69. p.), Budafai G. (Greskó G. 0, 66. p.), Németh Zs. (Magyar T. 0, 74. p.), Kalina T. (Boros D. 0, 87. p.) – Fischer Zs., Pintér D. (Lukács B. 0, 78. p.). Edző: Rakita Gábor.
NAGYKÁTA SE: Rézsó P. 6 – Dancsa M. 7, Komonyi Gy. 7, Lovasi B. 6, Czakó II N. 6 (Draskóczi P. 0, 75. p.) – Németh N. 5 (Mányi Zs. 0, 69. p.), Czakó I N. 5 (László-Zsiska R. 0, 66. p.), Kiss Á. 5 (Kiss K. 6, a szünetben), Szalkai P. 5 – Mohácsi G.5 (Lakatos L. B. 5, a szünetben), Mányi D. 5. Edző: Tóth Imre.
GÓL: Fischer Zs.
SÁRGA LAP: Szirtesi A., Pápai D., Budafai G., Németh Zs., Fischer Zs., Pintér D., Vincze L., ill. Komonyi Gy., Mányi Zs., Lakatos L. B.
TÓTH IMRE: – Ha ketrecharcot vívnának játékosaim hétvégenként, megérteném, hogy ennyi ütést és rúgást kell elviselniük. Szakmailag nem tudom értékelni a mérkőzést, hiszen futballistáin teljesen érthető módon a testi épségüket is szem előtt tartották a kíméletlen játékmódot folytató hazaiakkal szemben. Sajnos ez tendenciózus, hogy gyors játékosaimat rendre „kivégzik”, és bánatomra ezt büntetlenül tehetik meg. Érdemes megnézni, hogy ellenünk hány büntetőlapot kapnak ellenfeleink, plusz ennek közel a fele a zsebben marad. Nem szoktam a játékvezetőkre fogni az eredménytelenséget, most sem teszem ezt, de a tények makacs dolgok. Ebben a szezonban már volt dobhártya szakadás, váll kifordulás, zúzódás, hogy csak a leg súlyosabb sérüléseket említsem, ráadásul ezek lapot sem értek. Természetesen bízok benne, hogy ez nem tendencia, hanem a véletlenek összejátszása.

MEGOSZTÁS