Megverte, majd késsel fenyegette élettársát

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított kiskorú veszélyeztetése bűntett és kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Sándor 31 éves tápiószelei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. június 20-án 19 óra körüli időben tápiószelei albérletükben először törni-zúzni kezdett, összetörte a bútorokat, majd rátámadt az élettársára. A nőt minden ok nélkül rángatta, többször megütötte, valamint rugdosta. A bántalmazás közben a sértett a karjában fogta két éves közös gyermeküket. Ezt követően a férfi szándékosan összetörte a nő telefonját, majd magához vett egy kést és azt a nő nyakához, majd a hátához szorította és azzal fenyegette, hogy megöli.

A sértett az eset után feljelentést tett a rendőrségen.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a nagykátai rendőrök megállapították, hogy L. Sándor korábban már több alkalommal megütötte az élettársát, valamint a nő velük élő és nevelésük alatt álló idősebb gyermekét is rendszeresen bántalmazta.

A rendőrök a feljelentést követően a 31 éves férfit elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A gyanúsított ellen a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Forrás: www.police.hu

Képek: www.police.hu

szele

 

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here