Megerőszakolta kishúgát egy férfi Tápiószőlősön

Megerőszakolta 13 éves lánytestvérét egy tápiószőlősi férfi, akit aztán a saját édesanyjuk jelentett fel a rendőrségen. A bíróság tizennyolcadik életévét be nem töltött személy, valamint hozzátartozója sérelmére erőszakkal, illetve élet, testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolnak.

A vádiratban szereplő információk alapján F. Z. vádlott 2015. augusztus 15. napján egyedül volt otthon 13 éves húgával tápiószőlősi otthonukban, amikor “zuhanyzás közben kitalálta, hogy közösülni fog a testvérével.”

Ezután bement a lány szobájába, majd a lány tiltakozása ellenére megerőszakolta testvérét. Miután végzett, a lány sírva kérdezte, miért tette ezt vele, mire a vádlott így felelt: „csak, mert ehhez van kedvem.”

A lány elmesélte édesanyjának a történteket, aki azonnal feljelentést tett a rendőrségen. Ítélet 2016 őszén várható.

MEGOSZTÁS

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hogy a f.sza száradna le a mocskos perverz vadállatnak! Jobb szót nem tudok rá,elnézést. A saját testvérét ezzel az undorító magatartásával egy életre tönkre tette a piszkos szemét. Jaj,de unatkozhatott. Remélem a börtönben meg őt fogják jól megdorgálni,hogy na te mocsok,neked hogy esik?!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here