Márton napi latin est

Patricio Baeza Tápiószentmártonban!

Patricio Baeza Barrera a Chilei- Chillán városában született. Tizenkét évesen, 1975-ben került Magyarországra családjával.

A zene szeretete lényéből és lelkéből fakad. Már egészen fiatalon kedvtelésből zenélt, majd barátaival hamarosan zenekart alakított.

Az otthon töltött időszakok élményei ébresztették rá, hogy a zene és az együttzenélés olyan nélkülözhetetlen öröm forrása, amely meghatározó életében,így lett a muzsika a hivatása. Művészi tehetsége saját szerzeményei kapcsán a szövegírásban és a zeneszerzésben is megmutatkoznak. Színes művészi lelkivilágát hobbijában, a festészetben is kamatoztatja. Azóta külföldön és Magyarországon egyaránt hívják fellépésekre zenekarával a Patricio Baeza Banddel.

Nagy sikerű fellépéseikkel bizonyítják, hogy képzettségük, tehetségük és nem utolsó sorban szívből játszott zenéjükkel, hitükkel, sok embernek nyújtanak feledhetetlen élményt,önfeledt szórakozást.

Tápió menti kötődése, hogy hosszú éveken át dolgozott Domján Lajossal, illetve segítségével a nagykátai Tápiómente Néptáncegyüttes Chilébe is kijutottMártonapi_TerékTszmárton

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here