Majdnem megölte – videóval

A Pest megyei nyomozók egy fiatalkorú tápiógyörgyei fiút hallgattak ki gyanúsítottként.
A cikkhez kapcsolódó videó:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy tápiógyörgyei fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú fiú 2016. január 14-én 19 óra körüli időben Tápiógyörgyén, a Tápió patak partján – előzetes szóváltást követően – a nála lévő késsel megvágta a sértett nyakát, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A férfi a bántalmazás következtében megsérült, ezért a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol megműtötték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 20 óra körüli időben egy állampolgár tett bejelentést, akit gépkocsijával a sértett Tápiógyörgye, Újszászi úton állított meg és kérte, hogy hívjon neki segítséget.

A beszerzett adatok eredményeként a Tápiószelei Rendőrőrs körzeti megbízottja és járőrtársa 2016. január 14-én 20 óra 45 perckor otthonában elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt, akit a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállítottak. A Pest megyei nyomozók a fiút – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított ellen a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here