Magabiztos siker a Péteri ellen

Az ötödik fordulóra került sor a Pest megyei II. osztály Nyugati csoportjában ezen a hétvégén. Az időjárás nem fogadta kegyeltjeibe a labdarúgókat, hiszen már több napja áztak a pályák. A körülmények miatt több mérkőzést el is halasztottak a megyében. Csoportunkban az Abony – Törtel rangadó maradt el.

Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, de az első gólunkig a 27. percig kellett várnunk. Ekkor Balla révén megszereztük a vezető találatot. Kicsit megnyugodtunk, de nem volt még az igazi. A félidőre egy gólos előnnyel vonulhattunk.

A szünetben rendeztük a sorainkat, a sérüléséből frissen visszatérő Lovasit Gacs váltotta. A játékrészben aztán beindult az úthenger. További négy gólt lőttünk., amivel beállítottuk az 5-0-s végeredményt.

Öt forduló után is száz százalékos a csapat. A Pest megyei II. osztályú felnőtt bajnokságokat tekintve rajtunk kívül ezt mindössze a Kisnémedi gárdája mondhatja el magáról.

Jövő héten szabadnaposak leszünk, majd rögtön jön az ősz egyik legfontosabb összecsapása, a Tápiógyörgye elleni rangadó.

Nagykáta SE – Péteri KSK 5–0 (1–0)

Nagykáta, 150 néző. Vezette: Udvarhelyi P.(Czerkovszki M., Juhász G.)
NAGYKÁTA: Szili Zs. 0 – Czakó II N. 6, Balla Z. 5–2=3, Szekeres Cs. 6, Balogh I. 6 – Szalkai P. 7 (Kiss F. L. 0, 81. p.), Hajdú M. 5, Czakó I N. 6, Horváth A. 5 (Mózes D. 0, 65. p.) – Lovasi B. 5 (Gacs G. 6, a szünetben), Lakatos L. B. 6 (Czakó G. 0, 73. p.). Edző: Tóth István.
PÉTERI: Hornyák Z. – Odrán B., Prigyeni T., Döbrössy D., Kovács T. – Elek L., Hrutka Zs., Gyüre D., A. Carvalho (Hrutka M., 64. p.) – Szirmai Á. S. (Szőnyi Cs. M., 78. p.), Füle B. (Odrán D., 86. p.). Edző: Keller Tibor.
GÓL: Balla Z., Gacs G., Lakatos L. B., Szalkai P., Balogh I.
SÁRGA LAP: Hajdú M., Horváth A., ill. A. Carvalho
KIÁLLÍTVA: Balla Zoltán a 71. percben (a második sárga lap után)
TÓTH ISTVÁN: – Egy alacsony színvonalú mérkőzésen támadójátékunk jól működött, ellenfelünkét viszont kontrolláltuk, ezért teljesen megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, de úgy gondolom, hogy a teljesítményünkben tovább kell javulnunk. További sok sikert a Péteri csapatának. 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here