Lopás miatt előzetesben

A Nagykátai Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy tóalmási férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint Cs. Norbert 2018. január 28-án délután bement egy tóalmási ingatlan udvarára, ahol a nyitott melléképületből egy láncfűrészt lopott el és azzal a kerítést átugorva elmenekült. A sértett a lopásról feljelentést tett a rendőrségen. A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtést hajtottak végre az üggyel összefüggésben, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 22 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Nagykátai Járásbíróság 2018. január 31-én elrendelt.

Az eljárás során megállapítást nyert továbbá, hogy a tóalmási férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017 decemberében és 2018 januárjában további négy esetben tulajdonított el Tóalmáson szerszámokat, elektronikai cikkeket és egy autóstáskát különböző ingatlanokból.

MEGOSZTÁS