Külföldi vert meg egy kalauznőt Nagykátán

A nagykátai rendőrök őrizetbe vették a 29 éves gyanúsítottat.

Akkora pofont adott egy külföldi állampolgárságú férfi egy jegykezelőnek a Nagykátára tartó vonaton, hogy még a szemüvege is betört.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 29 éves külföldi állampolgárságú férfi ellen.

 A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. július 25-én a délutáni órákban egy főváros felé közlekedő vonaton utazott. A jegyvizsgáló Szentmártonkáta állomásnál akarta elkérni a menetjegyét, amit a férfi nem adott át. A nőt tenyérrel arcon ütötte, amitől a szemüvege leesett és az egyik lencséje kitört.

 A 29 éves férfi az eset után az állomáson leugrott a vonatról és elfutott. A helyszínre érkező járőrök negyed óra múlva – a vasútállomás közelében – elfogták, előállították a Nagykátai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha már közlik,hogy külföldi,akkor miért nem közlik,hogy milyen – orosz,román,lengyel… – állampolgár. A szemüveg: betört, kitört….nem azonos fogalom. No persze most van az ideje,hogy KÜLFÖLDI……..

  2. Vannak a cikkben elég nagy pontatlanságok is. Mindjárt például a címben. Először Nagykátát írnak, majd Szentmártonkátát az eset színhelyéül. Az sem mindegy, hogy a vonat egyszer "Nagykátára tartó", majd a "főváros felé közlekedő"… Ha már beszámolnak egy esetről, legalább pontosan tennék azt! Nem Önöket okítom, mert több helyen jelent meg ez a cikk teljesen ugyanebben a formátumban és hibákkal, de ha már megírják, vagy átveszik máshonnan, legalább kijavítanák a hibákat!

  3. Én is gondolkodóba estem,ha Pestre tart a vonat akkor Nagykáta után van Szentmártonkáta.Szóval hol is verekedett az elkövető????Ja és hová tart a vonat? Pestre vagy Kátára.Nekem kicsit zavaros az ügy… 🙂

  4. azt mar nem írjak oda h a mi undvarunkon akartak el fogni de nem bírt vele két rendőr , mert az egyik épp telefonált es fel kézzel fogta a csavot es úgy szaladt el a másikat nem is látta , civilbe voltak hogy hátha úgy sikerülni fog … meg anyu szaladt utána h hátha tud nekik segíteni … ez körülbelül 17:00 -18:00 körül történt , egy utcaval arrébb fogtak el , mikor anyu fel hívta őket akkor nem mondtak semmit pedig meg volt ijedve es kérte h adjanak információt h mi lett végül vele …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here