Kiürítette a rendőrség a Keleti pályaudvart

Hétfőn délelőtt fél tízkor a rendőrség lezárta a Keleti pályaudvar csarnokát, majd tíz órakor a pályaudvar teljes területét, írja a Mávinform. Budapest-Keleti pályaudvar ezért ideiglenesen és bizonytalan ideig nem indít és nem fogad vonatokat. A rendőrség az Index kérdésére közölte, hogy a9 óra körül a Keleti pályaudvaron szolgálatot ellátó rendőrjárőrt egy vasútőr értesítette, hogy elhagyott csomag van a Keleti pályaudvar nagycsarnokában. A rendőrség intézkedett a csomag tűzszerészeti átvizsgálására, amelynek idejére lakosságvédelmi intézkedésre került sor.

A Mávinform a fővárosba érkező utasoknak azt tanácsolja, hogy az elővárosi állomásokon, megállóhelyeken szálljanak le vonataikról és a városi közösségi közlekedési járművekkel folytassák útjukat. Mint közölték, az intézkedés miatt jelentős késések várhatóak.

Úgy tudjuk, hogy a pályaudvar előtt álló emberek tanácstalanok, mert nem kaptak hivatalos közlést az eseményekről. A helyszínen sem a rendőrök, sem a MÁV emberei nem tájékoztatják őket, így nem tudják, miért van lezárva a pályaudvar, és mikor indulhatnak el a vonatok.

Forrás: index.hu

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

  1. háát mint rendesen..sosem szokták..és mi van a vonat pótló buszokkal??/amit szintén nem szoktak!/egyébként már meg indult a forgalom!/a csomag pedig az egyik vasutas szerint,már tegnap is ott volt…/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here