Kispályás labdarúgó torna Nagykátán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és kapitányságainak csapatai, valamint a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és hivatásos tűzoltóparancsnokságok csapatai labdarúgó tornán vettek részt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Nagykátai Rendőrkapitánysága és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség Nagykáta Hivatásos Tűzoltóparancsnoksága közösen rendvédelmi megyei labdarúgó tornát szervezett Nagykátán, a Városi Sporttelepen 2016. augusztus 26-án.

 A torna célja az volt, hogy versenyzési és sportolási lehetőséget biztosítson a rendvédelmi dolgozók részére, amellyel fel kívánták hívni a figyelmet a sportolás és az egészséges életmód fontosságára. Ezen túlmenően cél volt az is, hogy a rendőrség és a katasztrófavédelem állományában dolgozó hivatásos és közalkalmazotti állományú dolgozók és családjaik – a tömegsporton keresztül – kapcsolatot ápolhassanak egymással.

 A rendezvényt Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok úr nyitotta meg.

 A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és 9 kapitányságának csapatai, valamint a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és 9 hivatásos tűzoltóparancsnokság csapatai vettek részt a labdarúgó tornán, amely nagyon jó hangulatban telt.

 Az első helyezett a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság csapata lett. A Szigetszentmiklósi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság lett a második, amíg a harmadik helyezést a Nagykőrösi Rendőrkapitányság érte el. A negyedik helyezést a Monori Rendőrkapitányság csapata szerezte meg.

Gratulálunk a résztvevőknek!

foci2_1 foci3_0

foci4_0  foci1_0

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here