Kiizzadtuk a győzelmet Dányban

Több meglepetéssel a kezdőben sikerült begyűjtenünk a három pontot a Dány elleni felnőtt bajnokin a Pest megyei II. osztály, Keleti csoportjának 25. fordulójában.

Tóth mesternek nélkülöznie kellett az eltiltása miatt kényszerpihenőn lévő Balogh Illést és Komonyi Györgyöt, a sérüléssel bajlódó Szili Zsoltot, illetve a távol levő Czakó II Norbertet.

Az első félidőben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, többet birtokoltuk a labdát, ennek eredményeképpen egy kiugratás után a 14. percben Lakatos a kapus mellett gurított a hálóba, majd a 38. percben Radovitsot buktatták a hazai 16-oson belül. A játékvezető a tizenegyes pontra mutatott, a büntetőt a sértett értékesítette. Az első félidőben több tetszetős támadásunk volt még, de további gólokra nem futotta a szünetig.

A félidőben a sérült Rontó helyett Mohácsi érkezett. A második játékrészre varázsütés szerűen, mindenki megdöbbenésére játékunk szanaszét esett, ennek következtében öt perc alatt szépíteni, majd pedig egyenlíteni is tudtak a hazaiak. Próbáltuk megtalálni magunkat, részben sikerült, ami után Mohácsi egy egyéni akció után a hálóba juttatta a játékszert.

A találkozó hajrájára még tartogatott mind a két fél egy-egy veszélye akciót, de a lefújásig az eredmény már nem változott, így egy nehéz összecsapáson újabb nagyon fontos három pontot sikerült begyűjtenünk.

Külön öröm ifjúsági korú játékosunk, Tari Olivér remek produkciója, aki kezdőként maximálisan meghálálva a bizalmat végig magabiztos játékot produkált a védelemben.

Közvetlen riválisunk, a Tápiószele szintén győzelmet könyvelhetett el a Sülysáp elleni találkozón (2–1), így továbbra is pontazonosság áll fenn a tabellán, amelyet több győzelmünknek köszönhetően továbbra is mi vezetünk.

Pest megyei II. osztály, Keleti csoport

Dány KSK – Nagykáta SE 2–3 (0–2) 

Dány, 150 néző. Vezette: Németh G. (Németi Cs., Lovas K.)
DÁNY: Bene I. – Kovács P., László B., Szarka Z., Tóth Cs. – Lakatos R. (Káré A., 84. p.), Céró B. (Gódor T., 54. p.), Lakatos L., Vernes Zs. (Litkey M., 87. p.) – Fenyvesi T. (Kálmán B. a szünetben), Molnár Á. (Kovács A., a szünetben). Edző: Szabados György.
NAGYKÁTA: Lengyel J. 6 – Lovasi B. 6, Majzik B. 6, Tari O. 7, Szekeres Cs. 6 – Czakó I N. 7 (Kiss Á. 0, 89. p.), Szalkai P. 6, Hajdú M. 6, Radovits V. 7 – Lakatos L. B. 6 (Czakó G. 0, 70. p.), Rontó R. 7 (Mohácsi G. 6, a szünetben). Edző: Tóth István.
GÓL: Lakatos L., Kovács A., ill. Lakatos L. B., Radovits V. (11-esből), Mohácsi G.
SÁRGA LAP: László B., Lakatos R., Céró B., Lakatos L., Kovács A.
TÓTH ISTVÁN: – Ezen a héten megünnepeltük a Majálist, részt vettünk több sportrendezvényen, több kevesebb sikerrel… Azt hittük, még most is ott vagyunk. Úgy gondoltuk ez a meccs csak 45 percig tart. 2-0-nál „bezsebeltük” a három pontot. Az biztos, hogy az elkövetkező időszakban sokkal többet kell tennünk, hogy bajnokok tudjunk lenni. Köszönöm a nagykátai szurkolóknak, hogy idegenbe is egyre többen elkísérik a csapatot, még akkor is ha néha szenvedünk, mint malac a jégen.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here