Késelés Tápiószentmártonban

Hasba szúrtak egy férfit Tápiószentmártonban. Egy család késekkel, vascsövekkel felfegyverkezve rontott rá a másikra. A vita azon kezdődött, hogy a késelő férfi el akarta vinni a 2 éves kisfiát a házból.

A kisfiú hivatalosan a tápiószentmártoni házhoz van bejelentve, az apa (a nő egykori élettársa) mégis úgy döntött elviszi a fiút. Először csak a férfi jelent meg a háznál a gyermeket követelve, akit a hozzátartozók elmondása szerint az ablakon keresztül akart kirántani az anya kezéből. Ám a vita hevében inkább úgy döntött elmegy. Majd később visszatért 4 társával, valamint vascsövekkel és kesékkel felfegyverkezve. Berontottak a házba, ahol vita és verekedés tört ki, melynek következtében egy személy megsérült. Ezt követően a támadóknak valahogy mégis sikerült elmenekülniük és magukkal vinniük a 2 éves fiút.

A szomszédok riasztották a rendőröket, akik a kiérkezést követően azonnal lezárták az utcát és megkezdték a nyomozást. Néhány órával később sikerült elfogniuk a támadókat, akik akkora már Budapesten tartózkodtak. A férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, majd a késelőt  bűnügyi  őrizetbe vették.

Forrás: tv2.hu

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here