Kerékpártolvajok rendőrkézen

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Tamás 21 éves maglódi és L. Ferenc 19 éves szentmártonkátai lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. január és szeptember közötti időszakban 9 alkalommal tulajdonítottak el – vasútállomásoknál kialakított kerékpártárolóból – kerékpárokat Tápiószecső, Tápiószele, Farmos és Tápiógyörgye területén. A bicikliket a legtöbb esetben a lakat levágását követően vitték el, majd néhány ezer forintért értékesítették.

A nagykátai rendőrök a végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a lopások elkövetésével megalapozottan gyanúsítható maglódi és szentmártonkátai férfiakat, akiket a nyomozók 2015. november 10-én a reggeli órákban lakásukon elfogtak. K. Tamást és 19 éves társát a rendőrök – előállításukat követően – gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során mindkét férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozók vizsgálják, hogy a gyanúsítottak összefüggésbe hozhatók-e további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével.

Ellenük a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here