Kábítószert árultak

A nagykátai rendőrök két személyt vettek őrizetbe.
Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya J. Pál 36 éves tápiószelei és K. Beáta 33 éves turai lakos ellen.

Személyautóval közlekedett Tóalmáson 2017. május 22-én az esti órákban a 36 éves férfi, amikor a járőrök igazoltatták. Az intézkedés során a ruházatában több mint 3 millió forint készpénzt találtak.

Mivel gyanú merült el arra vonatkozóan, hogy a sofőr és a vele lévő élettársa kábítószert árul, a nyomozók házkutatást tartottak Tápiószelén, abban a lakásban ahol a gyanúsítottak laknak.

A gyanú beigazolódott, a rendőrök digitális mérleget, önzáró tasakokat és fehér, kábítószergyanús anyagot találtak, amelyeket lefoglaltak. Miközben tartott a házkutatás, többen érkeztek a 36 éves férfi lakásához, akik kábítószert akartak vásárolni tőle. Ezeket a személyeket a rendőrök tanúként hallgatták ki.

J. Pált és az élettársát a közúti igazoltatást követően előállították a Nagykátai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

A nyomozó hatóság előterjesztést tesz a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

MEGOSZTÁS