Kábítószer-kereskedő rendőrkézen

A nagykátai rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy tápiószecsői férfival szemben.

A nagykátai járőrök 2017. október 24-én közúti ellenőrzést végeztek 31-es számú főúton, amelynek során Mende belterületén megállítottak egy Opel típusú személygépkocsit.

Az igazoltatás során az autót vezető férfi zavart viselkedése feltűnt a rendőröknek, így ruházatát és csomagjait átvizsgálták. A férfi ruházatában egy kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó csomagot, a gépkocsiban pedig digitális mérleget találtak a rendőrök. A kábítószergyanús anyagot lefoglalták és a 19 éves férfit a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozás adatai szerint K. Krisztofer 2016 áprilisa óta rendszeresen árusított kábítószert több személy részére.

A Nagykátai Rendőrkapitányság a tápiószecsői fiú ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szakértő bevonásával folytatja a további eljárást.

MEGOSZTÁS