Kábítószer-kereskedelem Sülysápon

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Milán 22 éves sülysápi lakos ellen.

A monori rendőrök 2015. június 24-én az éjszakai órákban megjelentek a 22 éves férfi sülysápi lakcímén, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a lakásban kábítószer értékesítése zajlik. A nyomozók a végrehajtott házkutatás során kábítószergyanús növényi származékokat foglaltak le.

A rendőri intézkedés kezdetekor az ingatlan udvarán tartózkodott további hét személy, akiknél a rendőrök a ruházatátvizsgálás során alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak, melyeket szintén lefoglaltak.

Sz. Milánt a nyomozók a helyszínen elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. Az intézkedés alá vont személyeket a rendőrök szintén előállították.

A gyanúsított ellen a további eljárást – szakértők bevonása mellett – a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

  1. Azt nem értem, hogy a nagykátai rendőrök miért nem ellenőrzik le a volt Kata presszót újból. Mivel ott a kábítószer kereskedelem még mindig intenzíven folyik!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here