In Memorian: Club Prince Mende

Tavaly március óta nem nyitott ki a mendei Club Prince, egykori nevén Club Wild West. A lassan 200 éves épület sok szép bulit megélt, azonban már eladó sorba került. Ha egy esetleges új tulajdonos lát még benne fantáziát, akkor újra indulhat a buli az egykori magtárolóban, de addig is idézzük fel a klub történetét.

A club 1994. november 26-án nyitott ki, Wild West néven. Ekkor még sláger diszkóként működött, DJ X (Antal Imre) rezidentsége mellett. 1995-ban egy rövid ideig ÉNERGIE diszkóként funkcionált, de hamarosan (2 – 3 hónap elteltével) ismét Wild West néven üzemelt tovább.

wildwest1

Az elektronikus tánczene ’95 nyarán kezdte „felütni fejét” a mendei szórakozóhelyen, DJ Sm:)e (Hetényi) hathatós támogatásával. Nem sokkal később DJ NewL (akkoriban Zájcsik) csatlakozott hozzá, hogy együtt terjesszék a house hangzást. 1996 – ban a rezidens csapatot NewL, Sm:)e, Rrobi és Mário alkotta, valamint a club házigazdájaként MC Marlon Extravaganza lépett fel, transzfesztita táncosaival együtt.

Számtalan felejthetetlen partyt élhettünk át és jónéhány sztárvendég játszott Mendén. A teljesség igénye nélkül: Bella Italia – Francesco Farfa – val; Hello Amsterdam – Tiësto – val; Four Season of House – Budai – val, Tommyboy – al, Junior – ral, Schulz – cal stb. Mellettük az egész hazai DJ társadalom képviseltette magát a clubban (például: Jutasi, Sterbinszky, Slam Jr, Levi, Chriss, Rob-o, Limit, Gulu, Danny-L, Kühl, Cadik, Pedro, Nan-D stb).

2000 – ben a szórakozóhely egy jelentős változáson esett át, a vadnyugati designt felváltotta a mediterrán hangulat. Az új évezred hajnalán, havi egy alkalommal állt nyitva a club kapuja, változatos programokkal (techno, house, progressive estekkel). A rezidensek: NewL, Randall és Sm:)e, illetve kéthavi alkalommal The Midnight Run néven techno partysorozat is működik, a Futurepunk DJ – kel együttműködve, olyan illusztris fellépőkkel, mint pl: Speedy J, vagy Danilo Vigorito. Jó idő esetén a terasz is a vendégek rendelkezésére áll, a felhőtlen szórakozás érdekében.

2006 – ban ismét egy jelentős változás következett be: teljesen új hang-és fényparkkal üzemel a club. Egy 22.000 wattos Martin Audio hangrendszerrel lettek a bulik megtámogatva. A rezidensek is megújultak, Randall mellett Nigel Snorter lett az új házigazda. Az átlagos, 2 hetes nyitva tartással egy sokkal clubszerűbb érzés költözött vissza a szórakozóhelyre. Ebben az időszakban ismét jónéhány külföldi sztár lemezlovas pörgetett Mendén, a teljesség igénye nélkül: Sultan (Can), Paolo Mojo (Uk), Justin Drake (Peace Division – Uk), René Amesz (Nl).

2009-től a rezdinesek: Nigel Snorter, Benji, Arnou. A bulik hangulata, atmoszférája mit sem változott a kezdetekhez képest. Változatos programok (természetesen a house hangzásán belül), sztrár DJ-k, táncosok, performance-ok jellemzik az estéket Mendén, a Club Prince-ben.

wildwest3

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

Gyorsan szeretnél értesülni Nagykáta és térség híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mért nyison ki azéert hogy még töb ember meg hajón mint az én fiam is 2011 ben a hellovin partin ot vesztete el az életét mert ugy meg verték a kidobok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here