Idős nénit agyonverő gyilkos Törtelen

A Pest megyei nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy fémrúddal olyan súlyosan bántalmazott egy 77 éves nőt, hogy az idős asszony belehalt a sérüléseibe.

T. István 2016. november 14-én 7 óra 30 perckor egy Törtelen található melléképület teraszán egy fémrúddal többször fejen ütötte a 77 éves sértettet, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Az idős nő a kórházba szállítását követően belehalt a bántalmazás során keletkezett sérüléseibe.

A rendőrök a férfit a cselekmény helyszínén elfogták, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók az 58 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. november 16-án elrendelt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztályának nyomozói a T. István ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pest Megyei Főügyészségnek megküldték.

MEGOSZTÁS