Idős férfi ágyából került elő a Cegléden eltűnt 7 éves kislány

Egy 66 éves férfi ágyában találták meg a rendőrök a Cegléden eltűnt 7 éves kislányt csütörtök este. Mivel a férfi először nem akarta beengedni a járőröket, ők rátörték az ajtót, ezután találták meg a gyermeket.

A rendőrök több olyan nyomot is találtak, ami alapján arra következtettek, hogy a nyugdíjas férfi molesztálhatta a gyereket.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a hírportállal azt közölte, hogy a férfit őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellene. Hogy milyen ügyben, azt nem árulták el.

Mint ismeretes, a kislány eltűnését nevelőszülei jelentették be a rendőrségen még csütörtökön délután, miután a gyermek nem ért oda 5 éves húgáért az óvodába. A kislánynak azért kellett aznap hat testvérére vigyáznia, mert az anyát műtötték, az apa pedig dolgozott.

A Külső-Budai úti óvodához a kislány csak kietlen ösvényeken és egy vasúti átjárón keresztül tudott eljutni úgy, hogy a férfi házát is érintenie kellett. Ramóna azonban sosem ért oda az óvodába, amelynek dolgozóit később az anyuka hívta fel, hogy miért nem értek még haza a gyerekek. Akkor tudták meg, hogy kislányuk eltűnt.

A keresésbe a rendőrökön kívül több civil is bekapcsolódott, végül egy fiatalember vezette el a járőröket a nyugdíjas házához. Úgy tudjuk, azért jutott eszébe, hogy ott lehet a kislány, mert emlékezett, hogy gyerekkorában őt is többször megpróbálta becsalogatni magához az idős férfi.

Az idős férfi több gyermeket is megpróbált már becsalogatni a házába

MEGOSZTÁS