I. Tápió-vidéki családi sportnap

Tisztelt Tápió-vidéki lakosok, sportbarátok!

2015. április 12-én, vasárnap egy nagyszabású egész napos rendezvényre szeretnénk meghívni Önöket a Nagykáta Városi Sportcsarnokhoz!
Rendezvényünk célja a Tápió-vidék lakói számára olyan tömegsportrendezvény biztosítása, melynek legfőbb központi eleme a kerékpározás, futás, kocogás. Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutás és kerékpározás (mint életmód sportágak) népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók terepkerékpárosok számára. Hagyományt teremtő céllal, olyan tömegsport rendezvény megszervezése, mely teret biztosít a Tápió vidéken élők, köztük az óvodások, az általános- és középiskolások, valamint a felnőtt és a szép korú korosztály számára is az aktív szabadidős sportolásra és az egészségmegőrzés fontosságának felhívására – a futás, kocogás, kerékpározás, túrázás népszerűsítése, kapcsolódó kiegészítő programelemekkel – a rendezvényen a családi, egyéni vagy csapat szinten sportolni vágyók számára vidám hangulatú sportolási lehetőség biztosítása.

A rendezvényen a belépés, részvétel INGYENES lesz, de regisztrációhoz kötött!
Program:
9:00 Megnyitó
9:05 Ovi kerékpáros futam 1km
9:15 Ovi futás 300m
9:30 Iskolás kerékpáros futam 5-10km
 Alsósoknak: 5km
 Felsősöknek: 10km
10:15 Felnőtt kerékpáros futam 30km
12:30 Serdülő+felnőtt rövid távú futás 2,8km
13:00 Felnőtt közép-és hosszútáv futás 10,5km /21,1km
13:05 Gyermek I. és Gyermek II. futás 1,6km
15:35 Családi bicogó 2km
16:00 EREDMÉNYHIRDETÉS

Nevezés:
előnevezéssel (2015. március 15 – április 05-ig), az alábbi weboldalakról
 http://www.katasport.hu , http://www.tapiomenti-tomegsport.hu letölthető előnevezési lap kitöltésével és azok a sportcsarnok.nagykata@gmail.com , info@tapiomenti-tomegsport.hu címre történő visszaküldésével. Helyszíni nevezéssel a versenyirodán legkésőbb az adott futam rajtja előtt 15 perccel.

Információ: Simon Tamás
E-mail: sportcsarnok.nagykata@gmail.com
Tel: 
+36/30/229-4861

MOZDULJUNK EGYÜTT, HAJRÁ TÁPIÓ-VIDÉK!

plakat_facebook

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here