Hatalmas harc árán tartottuk itthon a három pontot

Nem mindennapi férfias és kemény rangadó kerekedett ki a Gyömrő elleni mérkőzésünkön, ahol fordulatokkal és eseményekkel teli 90 perc után továbbra is 100 százalékosak vagyunk tavasszal.

Igazi napsütéses, tavaszi délutánon fogadtuk a bajnokságban negyedik helyen tanyázó UFC Gyömrő együttesét.

Rendkívül jól kezdődött számunkra a találkozó. Rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és már a 4. percben Mohácsi révén megszereztük a vezetést is. A gól után aztán mintha beleültünk volna mérkőzésbe. Átvette az irányítást Molnár Tamás alakulata. Mezőnyben jól passzoltak, de a befejezéseket elrontották. Egészen a 22. percig, amikor egy véleményesnek mondható tizenegyest ítélt a játékvezető a Gyömrő javára, amit Horváth László magabiztosan értékesített is. A bekapott gól után próbáltunk újítani, de nem sikerült, sőt Molnár egy les gyanús szituációban végigvitte csapata akcióját és mattolta Szilit a kapuban. Ezzel máris 2–1 oda. A szünetig az eredmény már nem változott.

A második játékrészre rendeztük sorainkat és egy motiváltabb, egységesebb ’Káta jött ki. Az 55. percben Szalkai góljával jelezte, hogy ez játékban is megmutatkozik, majd a 68. percben Rontó gyönyörű fejesgóljával ismét nálunk volt az előny. A 70. percben azonban újra nehézségbe botlottunk. Balogh Illés megkapta második sárga lapját, amivel a kiállítottak sorsára jutott. Tíz emberrel kellett kihúznunk a hátralévő húsz percet. Emberhátrányunk ellenére nem adtuk fel a támadójátékot. Sőt, a 90. percben Czakó Gergely pontot tett a találkozó végére, egy csodálatos szóló végén megszerezte a mindent eldöntő 4. találatunkat is. Az utolsó percben a hevesen reklamáló vendég játékos-edző, Molnár Tamás megkapta 2. sárga lapját, amiért a játékvezető piros lappal “jutalmazta”. Ugyancsak a kiállítás sorsára jutott a gyömrői Potocska Ádám is, aki ugyancsak reklamálásért kapott büntetést. A vége 4–2.

Pest megyei II. osztály, Keleti csoport 

Nagykáta SE – UFC Gyömrő 4–2 (1–2) 

Nagykáta, 200 néző. Vezette: Péli Á. (Gyikó T., Péli B.)
NAGYKÁTA: Szili Zs. 7 – Czakó II N. 7 (Czakó G. 0, 82. p.), Lovasi B. 8, Majzik B. 7, Balogh I. 6–2=4– Czakó I N. 7, Kiss Á. 6 (Balla Z. 0, 65. p.), Mohácsi G. 7 (Szigedi A. E. 0, 82. p.), Szalkai P. 7 – Rontó R. 8, Lakatos L. B. 7 (Vörös G. 0, 90. p.). Edző: Tóth István.
GYÖMRŐ: Gyurján Zs. – Paulik G., Csizmadia A. (Kuti K., 69. p.), Blazsán T. (Preska B., 52. p.), Molnár T. – Maxim G., Kiss Sz. (Potocska Á., 80. p.), Bartha M., Horváth P. – Horváth L. D., Gerbovits D. Játékos-edző: Molnár Tamás.
GÓL: Mohácsi G., Szalkai P., Rontó R., Czakó G., ill. Horváth L. D., Molnár T.
SÁRGA LAP: Lovasi B., Majzik B., Szalkai P., ill. Blazsán T., Kiss Sz.
KIÁLLÍTVA: Balogh I. a 80. percben (a második sárga lap után), ill. Molnár T. a 90. percben (a második sárga lap után), Potocska Á. a 90. percben (a játékvezető megsértéséért).
TÓTH ISTVÁN: – Két jól felkészített csapat élvezetes összecsapását láthattak a nézők. Itthon tartottuk a nagyon fontos három pontot. További sok sikert kívánok ellenfelünknek.

A találkozón készült képeket ide kattintva tekinthetik meg.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here