Hasba szúrta az élettársát egy férfi Cegléden

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Imre 41 éves ceglédi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. október 12-én az esti órákban ceglédi otthonukban összeszólalkozott az élettársával, akit azzal fenyegetett meg, hogy le fogja szúrni. Ezt követően a gyanúsított kiment a konyhába, magához vett egy kést és azzal rátámadt a nőre. A sértett először el tudta hárítani a szúrást, ellökte magától. Imrét, azonban a férfi újra megtámadta és egy alkalommal hasba szúrta. A dulakodás közben a gyanúsított többször kijelentette, hogy megöli a nőt. A sértett a bántalmazás következtében kórházi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

A ceglédi rendőrök – a bejelentést követően – a helyszínen elfogták. Imrét, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2014. október 15-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A gyanúsított ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – szakértők bevonásával a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Forrás: infocegled.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here