Halálos munkahelyi baleset Szolnokon

A balesetet szenvedett munkavállaló eddig tisztázatlan körülmények között a fadaráló gépbe esett, amelynek következtében életét veszítette.

Információk szerint a baleset a Derula Kft. szolnoki telephelyén történt hétfőn délután. A fafeldolgozással foglalkozó cég telephelyén található munkagépek egyike sebesített meg halálosan egy ott dolgozó munkatársat.

Az ügyet vizsgálják. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés kapcsán indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal az alábbiak szerint nyilatkozott:

„2017. 03. 27-én Szolnokon, az Újszászi úton lévő faipari üzemben egy munkavállaló halálos balesetet szenvedett. A bejelentést követően a Szolnoki Járási Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Osztályának felügyelői megkezdték a helyszíni vizsgálatot. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a balesetet szenvedett munkavállaló eddig tisztázatlan körülmények között a fadaráló gépbe esett, amelynek következtében életét veszítette. A halálos munkabalesetről bővebb információt csak a vizsgálat lezárta után ad a megyei Kormányhivatal.”

MEGOSZTÁS