Halálos közlekedési baleset Tápiógyörgyén + KÉPEK

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 41 éves tápiógyörgyei férfi Jászboldogháza irányából személygépkocsival közlekedett 2015. március 14-én 2 óra körüli időben Tápiógyörgye belterületén. A férfi Tápiógyörgye, Dózsa György utcában – eddig ismeretlen okból – letért az útról és a járművel a földből kiépített vízelvezető árok oldalfalának, valamint a vízáteresztő betonfalának ütközött.

A baleset következtében egy 22 éves tápiógyörgyei nő a helyszínen életét vesztette. A sofőr és másik utasa, egy 36 éves újszilvási férfi – az elsődleges adatok szerint – életveszélyes sérülést szenvedett.

A két férfi 2015. március 15-én a gondos orvosi ellátás ellenére a kórházban elhunyt. A baleset körülményeit – szakértők bevonása mellett – a Nagykátai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

baleset1

MEGOSZTÁS

10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Csak úgy mellékesen kérdezném azoktól,akik rányomnak a “tetszik”-re,hogy vajon MI TETSZIK???????????

  2. Tàpiògyörgyére néha nem àrtana rendõri ellenõrzés.14 éve jàrok arra minden nap de nem nagyon làtni rendõrt.Legalàbb péntek-szombat éjszaka jàrõrözhetnének,mivel aki autòval megy bulizni az nyugodtan ihat,ha akar,mivel 99%,hogy nem lessz rendőr.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here