Gyűjtsd szelektíven a hulladékot

A Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató K . az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázatán nyert 1500 db műanyag-és papír, továbbá 1500 db zöldhulladék gyűjtésére alkalmas 120 l-es „kuka” tárolóedényt. A tárolóedények kiosztása 2014. június 23-án kezdődik Képviselő Testületi döntés alapján. Tárolóedényt csak olyan háztartás kaphat, akinek nincs hulladékszállítási díj tartozása. (Az esetleges tartozást a házipénztárban az edény átvétele előtt lehet teljesíteni.)

A tárolóedények csak a fent megjelölt célra használhatóak, melyek bármikor ellenőrizhetőek és a Kft . tulajdonát képezik. A kiosztás személyi adatokkal ellátott átvételi elismervénnyel történik a Kft. telephelyén 2760 Nagykáta, Temető u. 24. A „KUKA” ingyenesen átvehető a telephelyen azoknak akik vállalják, hogy a szelektív hulladékot a tárolóedénybe gyűjtik, a tárolóedényt megőrzik és állagmegóvásáról gondoskodnak.

A fenti pályázattal szeretnénk a szelektív hulladékgyűjtés hatékonyságát növelni. A pályázaton nyert edény nem elég minden háztartásba, ezért a sárga és zöld zsákos gyűjtés továbbiakban is működik. A zöld zsák 2014. július 1-jétől ingyenesen átvehető a telephelyen, majd a továbbiakban az elszállított zsákot minden szállításnál pótoljuk. Saját tulajdonú átlátszó zsákban is biztosítjuk a szelektíven gyűjtött hulladék elszállítását, amennyiben egyértelműen látható a hulladék típusa (kévébe kötött zöldhulladék elszállításra kerül 80 cm hosszúságig).

Az edények átvehetők:

hétfőtől-csütörtökig 08-15-óráig

pénteken 08-13 óráig

Érdeklődni: 29/441-174

Az OHU-IFPR-2013-001 számú pályázaton elnyert hulladékgyűjtő edények átvételéhez szükséges meghatalmazást ITT lehet letölteni.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here