Győzelemmel zárta az évet felnőtt együttesünk

A Pest megyei II. osztályú bajnokság, Keleti csoportjának a záró körére került sor a hétvégén, amikor is Törtelre utazott Tóth István és csapata. Sikerült a búcsú, hiszen 3-1-es győzelmet aratott labdarúgó-csapatunk.

A mérkőzés súlyának köszönhetően mindkét csapat nagyon feszülten, idegesen, kapkodóan játszott. Ez mutatja az a sok sárga lap is, melyet a játékvezető kioszott. Mezőnyben kiegyenlített játék folyt, de helyzetek kialakításában mi voltunk a jobbak, ám az első félidőben még nem sikerült feltörni a törteliek védelmét. A fordulás után még nagyobb erőket mozgósítottunk a győzelem érdekében és miután Radovitsot buktatták a tizenhatoson belül, a jogos tizenegyest maga sértett értékesítette. Alig tíz percre rá Lakatos szelídített meg egy lőtt passzt a hosszú oldalon, majd a kapust is kicselezve 5 méterről a kapu közepébe passzolt. Máris 2–0 ide. Ekkor kicsit elhittük, hogy megvan a meccs, de a törteliek jöttek előre és egy kisebb kapu előtti kavarodás végén László lőtt közelről a kapuba, amivel szépített. 2–1. A hazaiak mindent megpróbáltak megtenni az egyenlítésért, de az átütő erő ekkor már nem volt meg és a mérkőzés legszebb támadása után Horváth Attila kapta a bal összekötő helyén a labdát és 15 méterről nagyszerűen emelt a kimozduló kapus fölött a hálóba, végleg eldöntve ezzel a három pont sorsát.

A Tápiószele magabiztos játékkal, 3–0-ra győzött a Tápiógyörgye ellen, így eldőlt, hogy a telet a 33 ponttal a dobogón töltjük és mindössze kettő pont az előnye a listát vezető Tápiószelének.

Törteli KSK – Nagykáta SE 1–3 (0–0)

Törtel, 100 néző. Vezette: Sitkei P. (Rácz N., Rajnai T.)
TÖRTEL: Fischer A. – Szepes R., Szabó Gy., Fehér Sz., Öhler I. (Perjési I., 68. p.) – Lengyel F., Berkó N. (Angyal Z., 75. p.), Molnár Z., Molnár D. (Mándity G., 85. p.) – László B., Kovács Sz.. Játékos-edző: Kriss Zoltán.
NAGYKÁTA : Szili Zs. 6 – Czakó II N. 6, Lovasi B. 6, Hajdú M. 6, Balogh I. 6 – Radovits V. 9, Komogyi Gy. 7, Szalkai P. 7, Gulácsy Z. 7 (Juhász N. 0, 71. p.) – Lakatos L. B. 7 (Szigedi A. E. 0, 90. p.), Horváth A. 6. Edző: Tóth István.
GÓL: László B., ill. Radovits V. (11-esből), Lakatos L. B., Horváth A.
SÁRGA LAP: Szepes R., Szabó Gy., László B., Kovács Sz., ill. Lovasi B., Balogh I., Radovits V., Komonyi Gy., Gulácsy Z.
TÓTH ISTVÁN: – Ugyanaz történt, mint a múlt héten, birtokoltuk a labdát, futballoztunk, de most érdekes módon a helyzeteinket is kihasználtuk. Gratulálok a csapatomnak, úgy gondolom, hogy Törtelről kevés csapat fog elhozni három pontot. 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here