Győzelem, ismét idegenben

Múlt héten Hatvanba látogattunk, ahol a Hatvan KK csapatával mértük össze erőinket. Az első negyed első 5 perce egy kis tapogatózással kezdődött mind a két fél részéről, csupán 5, illetve 8 pontot tudtunk feltenni a táblára. A következő 1 percben azonban a Hatvan csapata kétszer is betalált, egyszer a triplavonalon kívülről (10-8), amire tőlünk nem érkezett válasz, így egy időkéréssel próbáltuk kiküszöbölni a pillanatnyi lefagyásunkat. Az időkérés jól sikeredett és ezután a negyed hátralévő részében nem engedtünk pontot az ellenfelünknek, viszont mi még szereztünk 9-et, így alakult ki az első negyed végére a 10-17 eredmény, javunkra.

A második negyedre sem tört meg a lendületünk. A játékrész első 6 percében remek védekezésünkkel 0 ponton tudtunk tartani ellenfelünket, ellenben mi 15-öt szállítottunk, az eredményjelző 10-32-t mutatott javunkra. A Hatvaniak a lendületünk megtörésére időt kértek, ami bejött a részükről, mivel a hátralévő 4 percben csupán 2 pontot tudtunk szerezni, míg ők egy duplát és három triplát is értékesítettek, így kialakítván a félidőre a 21-34-es állást.

A harmadik negyedben végig kosár-kosarat követett, azonban a mi kezünk jobban sült távolról, így 13-20-ra tudtuk hozni ezt a játékrészt. Ennek köszönhetően 20 pontos előnnyel fordulhattunk a záró etapra. (34-54)

Az utolsó játékrészre a mérkőzés lényegi része már eldőlt, a különbség nem változott, a negyedik negyed 16-16-os eredményt hozott, így kialakult az 50-70-es végeredmény. Továbbá a mérkőzéshez kapcsolódik, hogy MINDEN pályára lépő játékosunk szerzett pontot, az ezen a meccsen debütáló Balázs Gergő, valamit Gulyás Bence is! Köszönjük a srácoknak a részvételt és a kitartó munkát!

Hatvan KK – Nagykáta SE 50-70 ( 10-17, 11-17, 13-20, 16-16 )

Pontszerzőink:
Gömöri Zsolt: 16/6 pont
Lőrincz Miklós: 12 pont
Tóth Zalán: 10 pont
Magda János: 6 pont
Székely Gábor: 6/6 pont
Pikó Zoltán: 6/3 pont
Szécsényi Tamás: 6 pont
Balázs Gergő: 6 pont
Gulyás Bence: 2 pont

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here