GROOVE SUMMER START @ ROYAL CAFÉ [GARDEN]

Lányok & Fiúk! 🙂

2016. június 17-én indítjuk a nyarat! A város szívében, Nagykátán a Royal Café kertjében várunk titeket egy különleges éjszakával!

Vendégül érkezik hozzánk egy a fővárosban nagyon sokat tevékenykedő fiatal lemezlovas ,ő nem más mint IMMI V!

IMMI V 2015 TOP 20 “HAZAI MAINSTREAM” DJ-jének egyike, a legnagyobb magyar fesztiválok (Balaton Sound, SZIGET, VOLT stb..) rendszeres fellépője, a belga közönség egyik személyes favoritja. IMMI V a fiatal generáció kiemelkedő alakjaként már számos budapesti rezidenciát tudhat maga mögött. Olyan klubok házigazdája, mint a Club Play, Kraft, Tesla Budapest, Tesók Siófok, vagy a raqpart. Hétről hétre, saját stílusában, de mégis a közönséget kiszolgálva szórakoztatja azokat, akik az ő buliját választják. Nem csak itthon, hanem külföldön is népszerű. Ennek köszönhetően mára rendszeres visszatérőként játszik Belgium kiemelt klubjaiban. Elsődleges célja a több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatával, és precíz munkájával az, hogy boldoggá tegye az embereket saját zenéivel. 

Széles zenei palettán mozog. A Finlandia Less Ordinary Bar (Balaton Sound) rezidenseként főként a future house, és deep house megszállotja, ugyanakkor szívesen játssza a legnívósabb nemzetközi kiadók népszerű EDM, vagy club house felvételeit is. Rutinjának, és képességeinek köszönhetően bátran nyúl a tőle távolabb álló zenei stílusokhoz is, az adott közönség igényeinek megfelelve.

A vendég mellett természetesen itt lesz a Groove teljes csapata:

– Alex B /
– Mucza /
– Joseph Mäd /

Amint látjátok profi kezekben lesz a hangulat.
Az egész, hogy teljes legyen már csak TI kelletek.
Indítsuk együtt a nyarat! 😉

BELÉPŐ // 500 HUF
WELCOME DRINK // VODKA SHOT

Várunk Mindenkit Sok Szeretettel!!! 🙂

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here