Groove Spring buli Nagykátán

Tisztelt Közönség!!!

Jön végre a várva várt tavasz és a jóidő, sokunk örömére. Azt gondoltuk páran, itt a környékbeli DJ -k, hogy még soha nem jöttünk össze, így hát 2016. április 30. napján a strand foci mellett, össze koccanunk így 7-en, és húzzuk nektek egészen délelőttől, délutánig. Egyetlen egy olyan esemény sem volt még, ahol így össze lett volna fogva az a pár darab DJ, aki a környékben tevékenykedik… hát erre most sor kerül.

A lemezlovasok közül az Alex B, Joseph Mad, Mucza triót sokaknak nem kell bemutatni, itt lesz még Roland Cortante, aki a Groove bulik szerves részét képezte régen és nemrégen ugyan csak pörgette nálunk, a Twisted Brothers ( Barabás Dávid , Geng Roland ) ugyan csak ismerősen cseng sokunk fülében, Shadam ( Szabó Ádám ) sem ismeretlen számotokra bár ő a fővárosban bontogatja tehetségét, és végül de nem utolsó során Alexander Smith ( Kovács Sándor ) is közénk áll, aki rég nem hallatott magáról de most leporolja lemezeit.

Szóval egy majdnem egész napos kis DJ maratonra tessenek készülni, a stílus a finom tavaszváró house lesz, szóval lépegetni ér.. 😉

ROLAND CORTANTE // TWISTED BROTHERS // SHADAM //

ALEXANDER SMITH // JOSEPH MAD // MUCZA //ALEX B

Mindenkit nagyon sok szeretettel és annál jobb zenékkel várunk! 🙂

Támogatóink:
DREHER – Nagykáta // WIZARD AUDIO // GR AUDIO // JÁSZ GSM // SCITEC JÁSZBERÉNY //

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here