Gólzáporos mérkőzésen tisztes helytállás Vácon

Csütörtök este Vácra utaztunk, hogy felkészülési mérkőzésen találkozzunk a 2013/14-es NB II-es Közép csoport bajnokával, a tavalyi NB II-es Közép csoport bronzérmesével.

A találkozó a vendéglátóink kérésére a megszokott helyett 2×30 percben futó órával zajlott.

A mérkőzés nagyszerűen kezdődött számunkra, hiszen szinte az első támadásunkat góllal fejeztük be Pomázi Tamás nagyszerűen eltalált és elhelyezett lövése után. Sajnos a gyorsan megszerzett vezetés minket is meglepett, olyannyira, hogy a védekezésre nem sikerült megfelően koncentrálni egészen a félidő közepéig, így viszont a nagyszerűen futsalozó Vácnak óriási előnyt adtunk. A játékrész további részében igyekeztünk rendezni a sorainkat, Bojtos révén meg is szereztük 2. találatunkat, de közelebb nem tudtunk kerülni ellenfelünk eredményéhez, így 5:2-es állással kellett pihenőre vonulnia a srácoknak.
A pihenő jól sikerült, hiszen rögtön a félidő elején 2 góllal terheltük meg ellenfelünk hálóját, először Bojtos Tamás, majd Pomázi Szabolcs révén és tettük szorosabbá a találkozót. A mérkőzés végéhez közeledve a fáradság kezdet úrrá lenni a lábakon, így a váciak ismét 3 találatot szerezve eldöntötték az összecsapás végső kimenetelét, az eredményen már csak kozmetikázni sikerült Pomázi Szabolcs második találatának köszönhetően. A végeredmény egy gólzáporos, lüktető találkozón 8:5 lett.

A játékunk néhol igen bíztató volt, ám most a védekezésben sok hibát vétettünk, de összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel, hiszen egy igen jó csapat ellen sikerült tisztesen helytállnunk.

Köszönjük vendéglátóinknak, a Vác Futsal SE-nek a lehetőséget és hogy segítették a felkészülésünket, valamint sok sikert kívánunk nekik a következő szezonhoz!
Mi pedig haladunk a megkezdett úton tovább!
Hajrá ‘Káta!

Felkészülési mérkőzés:
Nagykáta Városi Sportcsarnok​
Szuperinfó-Vác Futsal SE​ – Nagykáta Futsal 8:5 (5:2, 3:3)
NAGYKÁTA: Garamvölgyi, Pomázi T., Bojtos, Mázsás, Pomázi Sz. – Csikós, Rácz, Kovács, Szilágyi, Nagy, Antal, Tari, Czine. Technikai vezető: Tarr Gergely.
GÓL: Pomázi T., Bojtos (2), Pomázi Sz. (2).

Forrás: Nagykáta Futsal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here