Gépkocsit lopott

A ceglédi rendőrök egy órán belül elfogták azt a 24 éves férfit, aki ellopott egy személygépkocsit Albertirsán.

A nyomozás adatai szerint L. Erik 2017. október 23-án 20 óra 30 perc körül Albertirsa, Somogyi Béla utcában parkoló személygépkocsi bal hátsó ablakát egy kővel betörte, abba bemászott, az indítókábelek segítségével elindította és ellopta. Az esetet észlelte egy szolgálaton kívüli polgárőr, aki bejelentést tett a rendőrségre. A bejelentést követő egy órán belül a járőrök a lopott gépkocsival közlekedő 24 éves férfit Albertirsa, Hősök útján igazoltatták, amelynek során a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök az albertirsai lakost elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfit kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették.

L. Erik megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017. október 23-a és október 24-e közötti időben Albertirsa, Somogyi Béla utcában található parkolóból eltulajdonított egy Suzuki típusú gépkocsit, valamint 2017. október 22-e és október 24-e között egy Határ úti parkolóban lévő Renault típusú gépkocsi szélvédőjét betörte.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 24 éves férfi ellen lopás bűntett és lopás bűntett kísérlet, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetése miatt folytatja az eljárást.

MEGOSZTÁS