Garázdálkodott

A nagykátai rendőrök egy 53 éves férfit vettek őrizetbe.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. István 53 éves tápiógyörgyei lakos ellen.

Egy tápiógyörgyei szociális intézmény dolgozója tett – 2016. április 7-én az esti órákban – bejelentést a rendőrségen, miszerint egy férfi rugdossa, üti az épület ajtót, hangoskodik és megpróbál bejutni az ingatlanba.

A helyszínre érkező rendőrök 18 óra 40 perckor elfogták és előállították P. Istvánt. A gyanúsított a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy seprűvel és egy felmosóval rátámadt egy gondozottra, aki többször távozásra szólította fel az agresszíven viselkedő és hangoskodó 53 éves férfit.  P. István a hadonászás során egy alkalommal megütötte a sértettet.

Időközben az intézmény dolgozói értesítették a rendőrséget. P. István ekkor mérgében áramtalanította az épületet, amiért nem jutott be oda.

A nyomozók a helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Ellene a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

20160804120356 20160804120358

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here