Frontális karambol Szentmártonkáta és Tóalmás között!

Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap délelőtt Pest megyében, a Tóalmás és Szentmártonkáta településeket összekötő úton. Az egyik autóban három, míg a másikban négy ember utazott. Az ütközés következtében egy fiatal lány és egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A sérült embereket a helyszínre riasztott nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadítják ki a roncsból. Eközben a helyszínre két mentőhelikoptert indítottak útba a fővárosból. A balesetben érintett további öt ember közül mindenki megsérült, közülük két súlyos és három könnyű sérültet láttak el a mentősök. Jelenlegi állapotukról nincs további információnk.

A helyszínelés, a műszaki mentési munkálatok és a mentőhelikopter leszállása miatt a két települést összekötő út teljes lezárására kell számítani az elkövetkező órákban, ezért arra kérjük az autósokat, hogy kerüljék el a helyszínt.

Forrás: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos honlapja

MEGOSZTÁS

14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azért nem biztos hogy ennyire keményen kellene megfogalmazni. Mert nem lehet tudni hogy mi volt. Olyan nyomott-idióta idő van,hogy esélyes hogy frontérzékeny volt a sofőr.

  2. Hát lehet persze. De a lényegen semmit nem változtat. Két halott és a súlyosaknak is ki tudja mi lesz a sorsuk

  3. Lehet hogy nem jo az ut, de mit ir az a kibaszot kurva kressz? Az utviszonyoknak megfeleloen kell menni. Sokszor biciklizek arra rosz az ut, de inkabb az a baj hogy azthiszik hogy f1 versenyen vannak, mert előb oda ér valahovà 5percel vagy lehet soha. Rajtuk sajnos ez mar nemsegit de vegre mar megkene tanulni vezetni es mikor beszal az ember ne valjon at allattá ha volán mögé ül. Mert sokalnal ez a baj.

  4. A csalad ket tagja életét vesztette. A csalad masik két serültje korhazba vannak! Ismerem a csaladot És ezt a fájdalmat az út hibaja sem enyhiti! Ha rossz az út vagy katyus azert meg nem tartoztatjak le a baleset okozoját!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here