Fokozott ellenőrzés Tápiószelén

A Nagykátai Rendőrkapitányság vezetője a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. szeptember 11-én 17 órától 2015. szeptember 13-án 24 óráig Tápiószele város területén.

A fokozott ellenőrzés célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, valamint a jogellenes cselekmények megakadályozása.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

MEGOSZTÁS

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mi értelme? Nem hogy kitennének egy traffipaxot Farmosra, a Jászberényi útra. Meglenne az évi költségvetés bevétele. sokszor azt hiszem, hogy itt tartják a forma 1-es időmérőt.

  2. Foglalkozz inkább a kerékpárosokkal, mikor ketten egy kerékpáron lámpa nélkül az út közepén kacsázva és közben mp3 -t hallgatva. Meg a kocsmákból ittasan vezetőkkel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here