Fiatal nő kocsija csapódott a gyerekekkel teli megállóba Tápiószentmártonban

Több mint 100 km/órás sebességgel mehetett lakott területen belül az a fiatal nő, aki szombat délután belehajtott egy buszmegállóba Tápiószentmártonban. A megállóban öt iskolás gyerek várakozott, amikor észlelték a jármű közeledését. Az utolsó pillanatban tudtak félreugrani, így szerencsére senki nem sérült meg.

Az autó a megállóba csapódás után letarolta a megálló mögötti ház kerítését, majd egy fát kidöntve az árokba fordult, és az oldalára borulva áltt meg. A házban lakó idősebb nő a zajokat hallva először azt hitte, hogy összedőlt a háza.

Az esetet egy büfé biztonsági kamerája rögzítette. Ezen jól látható, ahogy az autó alig pár pillanatra tűnik fel a képen, olyan gyorsan haladt. Pár másodperccel később egy másik autó halad el ugyanott, annak az autónak a sofőrje azt állította, a nő őt előzte éppen, amikor megtörtént a baj.

Az autót egy fiatal nagykátai cukrásztanuló vezette. Friss jogosítvánnyal rendelkezett, az autó pedig nem az övé volt, amin ráadásul elkopott nyári gumik voltak. Ő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Kiemelt kép/forrás: tv2.hu/Tények

 

MEGOSZTÁS