Fém rollerrel ütötték, majd székhez kötözték

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi és a vele lévő nő 2015. február 27-én 18 óra 30 perc körüli időben csöngetett be egy ceglédi házba. Amikor az ott lakó férfi a kapuhoz ment, az ismeretlen személyek egyike – minden előzmény nélkül – ököllel többször megütötte, majd a földön fekvő sértettet megrúgta. Az 52 éves férfi a bántalmazás elől bemenekült a lakásba, ahová a tettesek követték és egy fém rollerrel megütötték.

Eközben az ismeretlen nő a házban tartózkodó 78 éves asszonyt a hajánál fogva a földre rántotta és több alkalommal megütötte, majd ruhadarabokkal és telefonzsinórral egy székhez kötözte. Ezt követően a bántalmazott férfit egy kábellel szintén a lakásban lévő székhez kötözték. A férfi és a nő az ingatlant átkutatta, ahonnan készpénzt és egy mobiltelefont tulajdonítottak el. A páros magához vette a házban lévő kulcsokat és ezek egyikével a kaput kívülről bezárták. A két sértett a bántalmazás következtében kórházi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján felmerült, hogy az ismeretlen nő körülbelül másfél évvel ezelőtt már járt a sértettek tulajdonát képező boltban, ahol az 52 éves férfinak „Suzi” becenéven mutatkozott be, majd egy ismeretlen forgalmi rendszámú, sötétzöld színű Suzuki Sedan típusú személygépkocsival távozott.

A nő 20-25 év körüli, körülbelül 150 centiméter magas, csinos, arányos testalkatú. Arca kerek, szeme sötét árnyalatú, haja egyenes szálú és vállig érő. A társa 185-190 centiméter magas, körülbelül 30 éves, erős testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor az arca egy részét kapucni takarta. Az ismeretlen nőről grafika készült.

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a grafikán látható ismeretlen tettest vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Ceglédi Rendőrkapitányságon a 06-53/310-066-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5512a26c0388d

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here