Felderítették a cserbenhagyót

Addig nem nyugodtak a nagykátai zsaruk, amíg el nem fogták azt a 22 éves fiatalembert, aki gépjárművével Tápióbicskén halálra gázolt egy 19 éves budapesti lakost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A rendőrök hajszája öt nap és 11 órán át tartott.

A rendőrségre augusztus 21-én hajnalban érkezett a bejelentés: a Nagykátai úton, az egyik családi ház előtti útszakaszon halott fiatalembert találtak. Egyértelmű volt: cserbenhagyás történt, az úton sehol egy féknyom – a gázoló továbbhajtott.

– Egy, a Nagykátai úton közlekedő autós jelentette be 3 óra 50 perc körül, hogy halott férfi fekszik az úttesten. Kollégáim megállapították, az áldozaton valaki áthajtott egy gépjárművel – vázolta a történteket Takács Zoltán főtörzszászlós, a Nagykátai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának balesetvizsgálója. – Biztosították a helyszínt, megkezdődött a szemle, és ezzel egy időben az adatgyűjtés. A munkában rengetegen vettek részt. A szemle során a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikusai számos értékelhető nyomot kutattak fel és rögzítettek. Végignéztük és elemeztük a közterületi kamerák felvételeit, de nem jutottunk használható információhoz. A feltételezett elkövetőhöz egy lakossági bejelentés alapján kerültünk közelebb. Augusztus 26-án kora délután kollégáim a lakásáról állították elő a kapitányságra M. Mátyást, beszállították a gépkocsiját, amit jelenleg igazságügyi műszaki szakértő vizsgál.

20150209114929

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here