Fagylalt Kiállítás és Fesztivál

Március 6 – 7 – 8 – án (most péntek, szombat és vasárnap) kerül megrendezésre az első “Fagylalt Kiállítás és Fesztivál”, Budapesten a SYMA csarnokban. Az első hazánkban megrendezett nemzetközi fagylaltfesztivál, mely ötvözi a szakmai és közönségfesztiválok előnyeit, hangulatát. Színvonalas kísérőprogramok: Magyarország kedvenc fagylaltja verseny, bemutatók, szakmai előadások is színesítik a fesztivált. Régiónkból a Hisztéria cukrászda képviselteti magát a rendezvényen, a 410-es standon.
7-én szombaton, 10:30-tól egy bemutatót nézhettek meg, Ipacs Balázs – a Hisztéria cukrászda tulajdonosának – előadásában : “A regionalitás szerepe a fagylalt készítésben” címmel. Másnap pedig egy kerekasztal beszélgetés moderátoraként fog szerepelni, ahol a “Marketing szerepe, a fagylalt értékesítésben” című fórumon lesznek megvitatva a kézműves fagylaltok legfőbb ismérvei. Ez a program 8-án 10:30-tól kezdődik.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

  1. Sajnos, rossz a tapasztalatom a cukrászdával kapcsolatban: egy hónappal előbb megrendeltem és kifizettem a lányom szülinapjára egy tortát. Kértem, hogy pontosak legyenek, mert időre megyünk ünnepelni – ehhez képest NEM KÉSZÍTETTÉK EL!
    Mélységesen csalódott voltam, azzal takaróztak, hogy sok a munkájuk.
    Hát, ha így folytatják, nem biztos, hogy ez sokáig lesz így!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here